'Fer volgende bouwsteen van renovatieplannen van kaalgeplukte Koeman'
Oud-Feyenoorder staat in belangstelling van Premier League-club

'Fer volgende bouwsteen van renovatieplannen van kaalgeplukte Koeman'

28-07-2014 10:36

Leroy Fer staat in de belangstelling van Southampton. Dat meldt The Sun maandag. Volgens de Engelse krant maakt de komst van de Oranje-international onderdeel uit van de renovatieplannen van de kaalgeplukte 'Saints'.

Southampton-trainer Ronald Koeman zag de afgelopen weken Adam Lallana, Rickie Lambert, Luke Shaw en Dejan Lovren vertrekken. Calum Chambers lijkt de volgende speler te worden die Southampton na een succesvol seizoen verlaat. Koeman haalde inmiddels Graziano Pellè en Dusan Tadic als vervangers naar Zuid-Engeland, Fer zou de volgende zomerversterking van de Premier League-club moeten worden.

De 24-jarige middenvelder degradeerde afgelopen seizoen met Norwich City uit de Premier League. Hoewel de degradant Fer niet wil verkopen, hoopt Koeman de club met het juiste bod op andere gedachten te brengen. Fer kwam afgelopen seizoen tot 29 Premier League-duels namens The Canaries. Bondscoach Louis van Gaal nam de oud-speler van Feyenoord en FC Twente mee naar het WK in Brazilië. Wegens een blessure kwam Fer slechts één keer in actie namens Oranje.