Bosz waarschuwt spelers: Deze fouten moeten we ook tegen Ajax niet maken
"Ik ben niet tevreden met de nederlaag en de gemaakte fouten"

Bosz waarschuwt spelers: "Deze fouten moeten we ook tegen Ajax niet maken"

31-07-2014 11:09
4

Peter Bosz is blij dat Vitesse in de voorbereiding heeft geoefend tegen Chelsea (3-1). De hoofdtrainer denkt dat de spelers dan beter beseffen welke fouten ze maken. Bosz verwacht nog wel verbetering voor de eerste competitiewedstrijd tegen Ajax.

"Ik ben niet tevreden met de nederlaag en de gemaakte fouten, maar ik ben over het algemeen toch tevreden omdat we tegen een aardige tegenstander hebben gespeeld. Dit is een ploeg die alle fouten afstraft. Daarvan moeten we leren", reageert de eindverantwoordelijke tegenover FOX Sports. "Ik ben blij met een wedstrijd tegen zo'n tegenstander, want dan worden we geconfronteerd met onze fouten."

"Je zag enkele malen dat we niet goed stonden. Bij aanvallend voetbal hoort ook verdediger en die gasten zijn sterk, snel en intelligent. Het gaat om het moment waarop je start, dat moet je zien", gaat de keuzeheer verder. "Ajax is gelukkig niet zo goed als Chelsea, maar deze fouten moeten we ook tegen Ajax niet maken. Die zullen dat eveneens afmaken. Daarom is dit een nuttige oefenwedstrijd geweest."