'Koeman pakt jacht op Oranje-international op en troeft QPR af'
Fer nadrukkelijk in beeld om ontevreden Schneiderlin te vervangen

'Koeman pakt jacht op Oranje-international op en troeft QPR af'

01-08-2014 14:46
2

Een vertrek van Morgan Schneiderlin bij Southampton zou Leroy Fer wel eens in de richting van Ronald Koeman kunnen bewegen. Voor Queens Park Rangers zou dat een flinke tegenvaller zijn, daar de Londenaren de Nederlandse international ook graag willen inlijven.

QPR deed naar verluidt al een bod op Fer, die degradeerde met Norwich City en liever op het hoogste niveau uitkomt. The R's promoveerden naar de Premier League en voldoen daarmee aan die wens. Southampton speelt in dezelfde competitie en liet ook al eens sluimerende interesse doorschemeren.

Volgens The London Evening Standard heeft de nieuwe club van trainer Ronald Koeman de belangstelling nu concreter gemaakt. Dat heeft alles te maken met middenvelder Morgan Schneiderlin, die verbolgen is over de houding van Southampton. Na het vertrek van de belangrijke spelers Luke Shaw, Dejan Lovren, Rickie Lambert, Adam Lallana en Calum Chambers wil de club niemand meer kwijt.

Schneiderlin staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur en liet al weten woest te zijn over de opstelling van zijn werkgever. "Een geweldige periode van zes jaar bij Southampton is in één uur vernietigd!", stuurde de Fransman via Twitter de wereld in. Mocht Southampton alsnog instemmen met een vertrek van deze ontevreden speler, dan is Fer naar verluidt de ideale vervanger.