Vitesse strikt middenvelder met uitstekende naam: We zijn dan ook verheugd
"Ik hoop snel mijn opwachting te kunnen maken"

Vitesse strikt middenvelder met uitstekende naam: "We zijn dan ook verheugd"

13-08-2014 17:38
2

Vitesse heeft in navolging van Arnold Kruiswijk, Denys Oliinyk, Bertrand Traoré en Wallace en Abiola Dauda opnieuw een speler aangetrokken. Ditmaal plaatste Marvelous Nakamba, afkomstig van AS Nancy, zijn handtekening onder een verbintenis voor vier seizoenen.

De twintigjarige Zimbabwaan liep al enkele weken stage in Arnhem en verdiende op deze wijze een plek op de loonlijst. "Marvelous Nakamba heeft vanaf de eerste dag als persoonlijkheid en op voetbaltechnisch gebied veel indruk gemaakt. We zijn dan ook verheugd om zijn stageperiode te belonen met een contract", stelt technisch directeur Mo Allach op de clubwebsite.

Jeugdinternational Nakamba sluit aan bij het eerste elftal zodra de juiste papieren geregeld zijn. De middenvelder kijkt erg uit naar zijn nieuwe avontuur. "De afgelopen weken heb ik stage gelopen bij Vitesse en dat is goed bevallen. Ik houd van de manier van spelen en ben sinds mijn eerste dag in een warme en professionele omgeving terecht gekomen. Ik hoop snel mijn opwachting te kunnen maken."