Geen Turkije, maar Tilburg voor overbodige aanvaller van FC Groningen
Spits legt donderdag medische testen af bij Willem II

Geen Turkije, maar Tilburg voor overbodige aanvaller van FC Groningen

21-08-2014 10:19
2

Género Zeefuik is bijna speler van Willem II. De aanvaller van FC Groningen hoopt op korte termijn zijn overstap naar Tilburg af te ronden. Dat meldt FC Groningen op de officiële website.

De 24-jarige Zeefuik leek op weg naar het Turkse Samsunspor, maar kiest op het laatste moment voor een carrièrevervolg in de Eredivisie. De aanvaller, die bij FC Groningen niet in aanmerking komt voor veel speelminuten, staat op het punt om op huurbasis over te stappen naar Willem II. Bij de promovendus legt Zeefuik donderdag een medische keuring af, vervolgens gaat hij met de club om tafel om zijn persoonlijke wensen door te spreken.

FC Groningen laat weten dat wanneer zowel de keuring als het persoonlijke onderhoud geen problemen opleveren, Zeefuik het seizoen af zal maken in het shirt van Willem II. De aanvaller heeft in Euroborg nog een contract voor twee seizoenen. Zeefuik werd in 2012 door FC Groningen overgenomen van NEC Nijmegen. Hij kwam tot 47 officiële duels in het shirt van de Trots van het Noorden, valt te lezen op het digitale thuis van FC Groningen.