AZ-transfer van Mühren zorgt voor boosheid: Wij worden afgeserveerd
Volendam boos, club had meer aan aanvaller willen verdienen

AZ-transfer van Mühren zorgt voor boosheid: "Wij worden afgeserveerd"

27-08-2014 13:04
11

FC Volendam baalt dat het een minieme transfersom opstrijkt voor Robert Mühren. De aanvaller, die een uitstekende seizoensstart kent, kost zijn nieuwe club AZ ongeveer drie ton.

De transfer is door AZ nog niet bevestigd, maar dat is slechts een kwestie van tijd. FC Volendam laat weten te balen van de lage transfersom die het krijgt. "Het verhaal heeft twee kanten. Aan de ene kant is het een aderlating, maar aan de andere kant wil je ook voorkomen dat hij in juni gratis de poort uitloopt, want dan hebben we niets", laat een woordvoerder van de club woensdag weten tegenover FOX Sports.

Mühren kent een goede start in de Jupiler League en wist in vier wedstrijden zes keer te scoren. "Een goede staat van dienst telt bij een Eerste Divisie-speler niet meer. Wij worden afgeserveerd. Bij Jong Ajax speelt Zivkovic en die heeft 2,5 miljoen euro gekost omdat hij van FC Groningen komt. Als Mühren bij Groningen had gespeeld, hadden we ongetwijfeld veel meer voor hem kunnen krijgen."

FC Volendam, dat nog altijd de play-offs wil halen, zit na de uitgaande transfer van Mühren niet stil en hoopt snel een opvolger te presenteren. "Wij hebben een speler op het oog die een waardig opvolger is. Het is een speler met een staat van dienst", besluit de woordvoerder van de club.