Spits levert salaris in voor Eredivisie-terugkeer: Ik heb dat er voor over
"Anderlecht, Willem II en ikzelf hebben er voor gezorgd dat dit mogelijk werd"

Spits levert salaris in voor Eredivisie-terugkeer: "Ik heb dat er voor over"

29-08-2014 00:53
5

Samuel Armenteros keert terug op de Nederlandse velden, waar hij in het shirt van Heracles Almelo zo succesvol was. De spits rondde donderdag zijn huurtransfer naar Willem II af en moest daarvoor wel concessies doen.

"Anderlecht, Willem II en ikzelf hebben er voor gezorgd dat dit mogelijk werd", doelt Armenteros op het inleveren van een deel van zijn salaris. "Ik heb dat er voor over, want ik wil weer voetballen bij een ploeg waar ik speeltijd en vertrouwen krijg. Bij Anderlecht zat ik op de bank bij het beloftenteam..."

De Zweed, die vorig jaar nog op huurbasis voor Feyenoord speelde, moet nog wel even wachten op zijn debuut. Door een trage papiermolen werd hij niet op tijd aangemeld om vrijdag tegen Go Ahead Eagles al in actie te mogen komen. "Ik was vanochtend (donderdag, red.) al om half tien op de club en zat de hele tijd de hopen dat alles voor twaalf uur afgehandeld zou kunnen worden. Dat was helaas niet het geval", baalt hij in het Brabants Dagblad. "Nou ja, dan maak ik mijn debuut maar over twee weken in De Kuip tegen Feyenoord."

De 24-jarige Armenteros was in dienst van Heracles goed voor 26 doelpunten in 100 wedstrijden. Met zijn goals moet hij nu Willem II zien te behoeden voor degradatie.