'Ontevreden Ronaldo wil weg bij Real en eist hoogste salaris aller tijden'
Aanvaller ziet terugkeer naar United helemaal zitten

'Ontevreden Ronaldo wil weg bij Real en eist hoogste salaris aller tijden'

14-09-2014 12:53
19

Cristiano Ronaldo heeft de knoop definitief doorgehakt en wil na dit seizoen vertrekken bij Real Madrid. De wereldster kan zich niet meer vinden in het beleid van de club en mikt op een terugkeer naar Manchester United, melden The Daily Mail en The Daily Express.

De 29-jarige Ronaldo is niet tevreden over het transferbeleid van Real Madrid en heeft het bovendien wel gezien in de Primera Division. De Portugese international wil dolgraag weer in de Premier League spelen en ziet zijn oude club Manchester United eigenlijk als de enige serieuze optie. Ook Chelsea werd genoemd, maar José Mourinho heeft al laten weten dat een transfer uitgesloten is.

Ook een overstap naar Manchester United is nog ver weg. De Engelse topclub van trainer Louis van Gaal zou weliswaar bereid zijn om 77 miljoen euro te betalen voor Ronaldo, maar het door de linkerspits gevraagde salaris is de club veel te gortig. Ronaldo wil maar liefst 500.000 pond per week verdienen, wat neerkomt op ongeveer 33 miljoen euro per jaar. Daarmee zou hij de best betaalde voetballer ooit worden.