Wat zou het toch lekker zijn om eindelijk weer eens naar de Coolsingel te kunnen
"Dat we na een reeks van lastige jaren weer van een titel kunnen dromen is op zich al zeer prettig"

"Wat zou het toch lekker zijn om eindelijk weer eens naar de Coolsingel te kunnen"

16-09-2014 13:23
16

Feyenoord sprak na het sluiten van de transfermarkt de doelstelling uit om mee te dingen naar de landstitel, een prijs die in 1999 voor het laatst gepakt werd. President-commissaris Dick van Well vindt dat ambitieus, maar vindt eveneens dat de Rotterdammers zich niet hoeven te verschuilen.

"Kampioen worden laat zich helaas niet plannen", zegt Van Well op de website van Sport Knowhow XL. "Echter, we mogen als Feyenoorders langzamerhand echt weer hoop hebben. De nieuwe trainer Fred Rutten en onze technisch directeur Martin van Geel hebben op 2 september de doelstelling neergelegd dat we dit seizoen echt mee willen doen om de titel. Na het vertrek van nogal wat internationals is dat bepaald ambitieus en daar houd ik van."

"Vorig jaar waren we er al dichtbij, maar wat zou het toch lekker zijn om ergens in mei eindelijk weer eens met zijn allen naar de Coolsingel te kunnen", vervolgt de president-commissaris. "Dat we na een reeks van lastige jaren weer van een titel kunnen dromen is op zich al zeer prettig en het resultaat van enkele jaren achtereen compromisloos bezuinigen en vooral keihard werken om het huishoudboekje weer op orde te krijgen, nadat de club wegens torenhoge schulden uit het verleden zelfs even moest vrezen voor haar voortbestaan."

"Door het strakke, zuinige beleid, door investeringen van Vrienden van Feyenoord, door het hondstrouwe publiek dat altijd achter de club bleef staan en door mooie resultaten op de transfermarkt kunnen we nu zeggen dat we echt weer gezond zijn. Voor het eerst sinds jaren hebben we deze zomer zelfs weer een bescheiden deel van de transferopbrengsten kunnen herinvesteren in het aantrekken van nieuwe spelers. Dat is dus mooi. Al zullen we de filosofie dat we vooral eigen spelers willen opleiden om in de Kuip te laten debuteren en acteren natuurlijk niet verlaten."