PSV weigerde 20 miljoen voor Depay en sloeg 'enorme bieding' op Wijnaldum af
PSV'ers trokken de aandacht na uitstekend WK

PSV weigerde 20 miljoen voor Depay en sloeg 'enorme bieding' op Wijnaldum af

28-10-2014 14:58
12

PSV heeft in de zomer een bod van twintig miljoen euro op Memphis Depay afgeslagen. Dat verklapte directeur Toon Gerbrands dinsdag tijdens de presentatie van de jaarcijfers in Eindhoven.

Een niet bij naam genoemde club had na het voor Oranje succesvol verlopen WK in Brazilië twintig miljoen euro voor Depay, maar PSV besloot het bod direct in de prullenbak te gooien. Ook wezen de Eindhovenaren een 'enorme aanbieding' op Georginio Wijnaldum af, zo melden verslaggevers van Voetbal International, het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf dinsdag.

PSV wil koste wat het kost de titeldroom realiseren en had dus geen trek in het vertrek van twee sterspelers. Ook de spelersgroep is er dit seizoen veel aan gelegen om het kampioenschap te pakken. PSV weigert ook in de winterstop zaken te doen met geïnteresseerde club, waardoor Depay en Wijnaldum nog minstens negen maanden moeten wachten op een transfer.

Depay maakte in de zomer veel indruk met Oranje op het WK, wat hem de belangstelling van onder meer Tottenham Hotspur opleverde. Atlético Madrid gooide zijn hengel uit naar Wijnaldum. Beide spelers besloten onlangs hun contracten bij PSV te verlengen tot medio 2018.