Confrontatie tussen Messi en Ronaldo levert teleurstellend decor op
Weinig kaarten verkocht voor onderlinge oefeninterland

Confrontatie tussen Messi en Ronaldo levert teleurstellend decor op

17-11-2014 20:39
2

FC Barcelona-aanvaller Lionel Messi en Real Madrid-aanvaller Cristiano Ronaldo zijn traditioneel goed voor aandacht in de media. Dinsdagavond staan beide sterspelers weer eens tegenover elkaar, maar de oefeninterland tussen Argentinië en Portugal leeft nog nauwelijks.

Daags voor de vriendschappelijke ontmoeting tussen beide landenteams waren eind vorige week slechts 15.000 kaarten verkocht. De wedstrijd zal worden afgewerkt op Old Trafford, dat plaats kan bieden aan liefst 75.000 supporters. Volgens de BBC zal het stadion van Manchester United, de oud-werkgever van Ronaldo, maximaal halfvol zijn bij de aftrap.

De teleurstellende kaartverkoop in Engeland is niet louter toe te schrijven aan geringe belangstelling van de supporters. De torenhoge prijzen worden als hoofdoorzaak genoemd voor de grotendeels lege tribunes. Het goedkoopste ticket voor de oefenwedstrijd kost liefst veertig pond, omgerekend zo'n vijftig euro.

Argentinië haalde afgelopen zomer nog de finale van het WK in buurland Brazilië. Portugal sneuvelde al in de groepsfase.