Gelijkspel voelt als nederlaag voor Willem II: Tegendoelpunt valt uit het niets
Tilburgers krijgen wederom geen loon naar werken

Gelijkspel voelt als nederlaag voor Willem II: "Tegendoelpunt valt uit het niets"

23-11-2014 08:12

Samuel Armenteros was zichtbaar teleurgesteld toen hij direct na de puntendeling tegen Excelsior (1-1) de pers te woord stond. De aanvaller van Willem II had sterk het gevoel dat er meer in had gezeten voor de wederom goed voetballende ploeg uit Tilburg.

"Ik ben niet tevreden met één punt. We doen onszelf tekort, in de eerste helft waren we de bovenliggende partij. We spelen uitstekend, we gaven de tegenstander in de eerste helft geen tijd om iets te doen met de bal", aldus Armenteros tegenover de camera van FOX Sports.

Complimenten voldoende voor het goede spel tijdens de laatste weken, maar overwinningen bleven recent uit voor de Tilburgers."We hadden de laatste twee wedstrijden zes punten moeten hebben, maar dat kan ik nu wel zeggen maar we moeten dat zelf doen. Je moet het zelf afdwingen, maar wat het spel betreft zijn we goed bezig. Het tegendoelpunt valt weer uit het niets."

Willem II stuit in de volgende speelronde op FC Dordrecht. Armenteros is alleen tevreden als hij drie punten weet te pakken tegen de hekkensluiter. "Die druk leg ik in ieder geval mezelf op. Op dit niveau moet je het durven om dat te zeggen. We zijn goed bezig met elkaar en we gaan altijd voor de drie punten."