PSV brengt twee talenten nieuws: Voor andere jongens staat de deur ook open
Spelers dienen zich aan

PSV brengt twee talenten nieuws: "Voor andere jongens staat de deur ook open"

20-12-2014 09:06
5

De selectie van PSV gaat in de winterstop op trainingskamp naar Maspalomas, een badplaats in het zuiden van het eiland Gran Canaria. Phillip Cocu zal daarvoor niet alleen een beroep doen op de spelers uit de hoofdmacht, zo kondigt hij aan.

Cocu maakte vrijdag bekend dat hij twee spelers uit de A1 van PSV meeneemt. Het gaat om Steven Bergwijn en Kenneth Paal. De zeventienjarige Bergwijn maakte eind oktober in de bekerwedstrijd tegen Almere City FC al zijn debuut in de hoofdmacht, de aanvaller kwam daarnaast tot twee invalbeurten bij Jong PSV. Paal, eveneens zeventien jaar oud, speelde al acht keer op het middenveld bij de beloften.

Cocu heeft de twee talenten inmiddels van zijn besluit op de hoogte gebracht. "Wij denken dat het voor hun ontwikkeling goed is om ze een week te laten meedraaien", verklaart de oefenmeester in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Dat betekent niet dat de deur voor andere jongens niet open staat, als ze zich aandienen." PSV speelt op Gran Canaria oefenwedstrijden tegen Shakhtar Donetsk en Celtic.