Schreuder op zijn hoede voor 'goede nummer 10': De verrassing van de Eredivisie
"De drie punten is het enige wat telt"

Schreuder op zijn hoede voor 'goede nummer 10': "De verrassing van de Eredivisie"

20-12-2014 13:06
1

FC Twente wil zijn achterban zondag met een goed gevoel de kerstperiode insturen. Willem II komt op bezoek in de Grolsch Veste, waar alles minder dan drie punten niet telt.

Een zege is broodnodig voor Twente, dat al drie Eredivisie-duels op rij niet won. Tussendoor werd in de KNVB Beker wel afgerekend met De Graafschap (2-4). "We maakten we een paar geweldige goals", doelt Schreuder op de treffers van het aanvalsduo Hakim Ziyech-Jesus Corona, die clubtopscorer Luc Castaignos deden vergeten. "We zijn tevreden over hoe de spelers dit woensdag hebben ingevuld."

Zondag wacht Willem II. "Eén van de verrassingen van de Eredivisie", stelt de Twente-trainer. "Ze presteren goed en hun sterke periode hebben ze eigenlijk vorig seizoen al ingezet in de Jupiler League toen ze kampioen werden. Willem II heeft voorin balvaardige spelers en met Ali Messaoud een goede 'nummer 10'. De ploeg speelt goed georganiseerd en aanvallend voetbal."

Twente wil 2014 met een goed gevoel afsluiten, ook voor de supporters. "De drie punten is het enige wat telt. Daarnaast willen we het publiek wat bieden, dat verdienen ze."