PSV gaat niet tot het uiterste tegen Go Ahead: 'Het was toch vrij kansloos'
Eindhovenaren slepen eenvoudig de drie punten binnen

PSV gaat niet tot het uiterste tegen Go Ahead: 'Het was toch vrij kansloos'

21-12-2014 08:38
8

Marnix Kolder was zeer realistisch direct na de verloren uitwedstrijd tegen PSV (5-0). De spits van Go Ahead Eagles sprak over een kansloze nederlaag tegen een ploeg uit Eindhoven die niet voluit hoefde te gaan om het gewenste resultaat binnen te slepen.

"In de tweede helft hadden we nog wel even het gevoel dat we de bal rond konden spelen en er misschien nog wat door zouden kunnen komen, maar het was toch vrij kansloos. PSV kwam snel op voorsprong en die hebben de wedstrijd van woensdag nog in de benen en dan vinden ze het wel goed. Wij waren toch niet bij machten om ze pijn te doen", aldus Kolder tegenover de camera van FOX Sports.

Go Ahead Eagles kreeg van PSV gelegenheid en ruimte om de aanval te zoeken, dit resulteerde echter niet in een treffer voor de ploeg van trainer/coach Foeke Booy. "In de eerste helft hebben we een paar hele keine kansjes gehad denk ik, maar ze vonden het wel goed in de tweede helft. Ze lieten ons een beetje en uit twee counters wordt het dan nog 5-0."

Go Ahead Eagles bezet de zestiende plaats in de Eredivisie. Het behaalde zestien punten uit zeventien gespeelde wedstrijden, negen meer dan de nummer achttien FC Dordrecht.