FC Dordrecht is actief en huurt 'dynamische middenvelder met veel loopvermogen'
Klaiber maakt seizoen op huurbasis af voor hekkensluiter

FC Dordrecht is actief en huurt 'dynamische middenvelder met veel loopvermogen'

06-01-2015 11:12
2

FC Dordrecht voegt opnieuw een speler toe aan de selectie, in een poging het vege lijf te redden. De deal is nog niet honderd procent rond, maar de hekkensluiter van de Eredivisie meldt dinsdag dat het Sean Klaiber van FC Utrecht gaat huren.

De twintigjarige Klaiber meldde zich dinsdag al op het trainingsveld van De Schapenkoppen, vooruitlopend op de afhandelingen van de laatste formaliteiten. Dordrecht en Utrecht hebben al een mondeling akkoord over de verhuur, die tot het einde van het seizoen zal duren.

Dordrecht schrijft op de eigen website dat het - bij monde van het Utrechtse hoofd opleidingen Henny Lee - 'een dynamische middenvelder met veel loopvermogen' in huis heeft gehaald. Andere kwaliteiten van de jonge voetballer zijn z'n mentale en duelkracht. Klaiber speelde twee interlands voor Oranje -20.

Bij FC Utrecht kwam Klaiber amper in aanmerking voor speeltijd. Vorig seizoen zat hij voor het eerst bij de selectie en mocht hij in totaal in drie duels meedoen. Tijdens de huidige jaargang kwam het nog maar tot één invalbeurt.

FC Dordrecht staat al bijna het hele seizoen onderaan in de Eredivisie. De promovendus probeert de selectie tijdens de winterstop te versterken en voegde tot dusver Feyenoord-huurling Matthew Steenvoorden en de gestopte oud-international Andwelé Slory aan de groep toe.