Twente-middenvelder denkt aan stoppen: 'Maar eerlijk gezegd weet ik het nog niet'
FC Twente dreigt het na dit seizoen te moeten stellen zonder Orlando Engelaar

Twente-middenvelder denkt aan stoppen: 'Maar eerlijk gezegd weet ik het nog niet'

04-03-2015 16:40

FC Twente dreigt het na dit seizoen te moeten stellen zonder Orlando Engelaar. De middenvelder twijfelt over zijn sportieve toekomst en stopt mogelijk met het spelen van betaald voetbal.

Dat meldt FOX Sports woensdagmiddag. "Dat is wel iets waar ik rekening mee houd", zegt Engelaar tegen FOX Sports. "Maar eerlijk gezegd weet ik het nog niet. Stoppen of doorgaan? Binnen- of buitenland? Ik ben er nog niet over uit. Ik houd alle opties open."

Engelaar speelde in het verleden veertien interlands voor het Nederlands elftal. Hij weet nog niet of Twente überhaupt met hem verder wil. Zijn contract in Enschede loopt na dit seizoen af. Het rommelt momenteel nogal bij Twente, maar Engelaar zegt zich daar niet zo druk om te maken. "Daar ben ik niet echt mee bezig. Laat mij lekker voetballen, over bestuurlijke zaken ga ik niet. Ik weet er ook te weinig van. Dat is meer voor de top van de club."

Ook merkte hij niet veel van de financiële problemen die de Tukkers kennen. "Nou, toen ik aan het begin van dit seizoen tekende, duurde het wel lang voordat alles rond was. Omdat er eerst aan allerlei regels van de KNVB moest worden voldaan. Maar verder hadden wij op het veld weinig door. Het is ook niet aan ons."