Droomkoppel Feyenoord: 'Bijna een garantie voor goals, als Guidetti fit is'
Mocht dat lukken, dan zal Feyenoord ongetwijfeld gaan meedoen om de prijzen

Droomkoppel Feyenoord: 'Bijna een garantie voor goals, als Guidetti fit is'

04-03-2015 17:35
2

De komst van Dirk Kuyt naar Feyenoord is volgens sommigen zo goed als beklonken. De Rotterdammers azen daarnaast op John Guidetti. Samen zouden de twee een levensgevaarlijk spitsenduo moeten vormen.

Mocht dat lukken, dan zal Feyenoord ongetwijfeld gaan meedoen om de prijzen. Oud-Feyenoorder John de Wolf is te spreken over de plannen van de Rotterdammers. "Het is inderdaad een aardig koppel. Dat koppel is bijna een garantie voor goals, als Guidetti tenminste fit is. Maar daar lijkt het wel op bij Celtic. Maar laat Feyenoord het eerst maar eens voor elkaar krijgen", zegt De Wolf tegen Metro.

Het is volgens De Wolf ook de laatste kans voor Feyenoord om Kuyt terug naar de Kuip te halen en andersom geldt dat ook. De spits is momenteel 34 jaar. "Dit is zijn laatste kans. Als je op die leeftijd nog kan terugkeren naar je droomclub, waar je furore hebt gemaakt en waar je alles aan te danken hebt, dan lijkt me dat een ideaal scenario."

De Wolf wil echter niet al te veel op de zaken vooruitlopen. "Er komt ook een nieuwe trainer en het is ook belangrijk hoe die wil gaan spelen."