'Gouden adelaar' Guardado heeft 'geen woorden om gevoel te beschrijven'
Mexicaan bijzonder dankbaar voor actie supporters

'Gouden adelaar' Guardado heeft 'geen woorden om gevoel te beschrijven'

17-03-2015 11:27
4

Andrés Guardado is oprecht blij door en trots op de sfeeractie van de PSV-supporters, afgelopen weekend voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Groningen. De Mexicaan plaatste dinsdag een bedankje op zijn eigen Twitter-account.

'Nogmaals veel dank aan iedereen! Ik heb geen woorden om het gevoel te beschrijven, dit zijn dingen om nooit vergeten!', schrijft Guardado. De huurling van Valencia is volgens velen de belangrijkste schakel in het elftal en is ook onder de supporters populair. De middenvelder liet zondag na het duel ook al weten dat hij blij is met de actie. "Dit was een geweldig eerbetoon van de supporters", zei hij

PSV wil Guardado graag definitief van Valencia overnemen en de Mexicaanse routinier ziet een langer verblijf in Eindhoven ook wel zitten. De door de Spanjaarden verlangde transfersom zou roet in het eten kunnen gooien. Met de actie, waarbij een Mexicaanse vlag werd nagebootst, wilden de fans nog eens extra laten weten dat Guardado gewenst is. 'Andrés Guardado, onze gouden Mexicaanse adelaar, moet bij PSV blijven. Ons huis is jouw huis', was de begeleidende tekst.