Een contract? Ik heb al eerder gezegd dat ik heel graag bij Feyenoord wil blijven
"Laat ik eerst nog zo veel mogelijk speelminuten meepikken"

"Een contract? Ik heb al eerder gezegd dat ik heel graag bij Feyenoord wil blijven"

23-03-2015 09:44
1

Anass Achahbar heeft zichzelf, Fred Rutten én Feyenoord zondag een uitstekende dienst bewezen. Na zijn dubbelslag tegen PSV is de kans op een nieuw contract in De Kuip weer wat groter geworden.

Achahbar kwam lange tijd helemaal niet in de Feyenoord-plannen voor, maar na zijn indrukwekkende opmars lijkt een langer verblijf in de maak. Volgens De Telegraaf was de technische leiding al vóór de topper tegen PSV enthousiast om met het talent door te gaan. Dat gevoel zal zondag alleen nog maar zijn versterkt.

Aan het koppel Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel lijkt de taak wel besteed om Achahbar verder te helpen. Gezien de gebrekke financiële armslag zou Feyenoord bovendien gek zijn om te gokken op dure aankopen, die dan aantoonbaar beter moeten zijn dan wat er nu in De Kuip rondloopt. De vraag is wel of Achahbar de concurrentiestrijd met John Guidetti en Dirk Kuyt aan zou kunnen gaan. Voor Colin Kazim-Richards lijkt de opmars van de jongeling minder goed nieuws, de kans op een nieuw contract wordt voor hem alleen maar kleiner.

Zelf ziet de 21-jarige Achahbar een nieuw contract in elk geval helemaal zitten. "Een contract? Ik heb al eerder gezegd dat ik heel graag hier wil blijven. Maar laat ik eerst nog zo veel mogelijk speelminuten meepikken", aldus de aanvaller in het Algemeen Dagblad.