Koopoptie van 750.000 euro voor geweldige huurling: Hele waardevolle speler
"Maar zonder die loopactie is die pass ook weinig waard"

Koopoptie van 750.000 euro voor geweldige huurling: "Hele waardevolle speler"

25-04-2015 22:19

Sebastien Haller bewees zaterdag opnieuw zijn waarde voor FC Utrecht. De Franse spits scoorde twee keer in het duel met Go Ahead Eagles (0-2). Het bleken de enige treffers, waarvan één op aangeven van Yassine Ayoub.

"Maar zonder die loopactie is die pass ook weinig waard", lachte Ayoub na afloop, wijzend naar de prima vooractie van Haller in aanloop naar het doelpunt. Heeft de middenvelder er bij de clubleiding al op aangedrongen dat Utrecht de koopoptie moet lichten? Naar verluidt moet Haller de Domstedelingen 750.000 euro kosten. Ayoub zou hem graag in Utrecht houden: "Ja, dat klopt. Ik denk dat hij gewoon een hele waardevolle speler voor ons is. Met zijn goals en balvastheid is hij belangrijk."

Wedden

Meer odds

Niet alleen werd er over Haller gesproken, ook de situatie rondom Ayoub zelf kwam aan bod. Hij zat in een lastige fase, kende een 'dipje'. "Het was een moeilijke periode, ik heb er geen verklaring voor. Ik moest het vertrouwen terugwinnen en mijn ding doen. Dat lukte in deze wedstrijd lekker", aldus Ayoub, die hoopt op een 'toetje' met Utrecht. "Je weet maar nooit natuurlijk, je moet zorgen dat je alle wedstrijden wint. Dan pas kunnen we kijken naar de concurrenten. In die positie zitten we nu eenmaal."