Willem II heeft goed én slecht nieuws: nieuw contract en waarschijnlijk vertrek
Ook goalie dichtbij langer verblijf

Willem II heeft goed én slecht nieuws: nieuw contract en waarschijnlijk vertrek

26-04-2015 23:20
1

Willem II dreigt na dit seizoen afscheid te moeten nemen van Samuel Armenteros. Door de gevraagde transfersom lijkt een langer verblijf in Tilburg niet reëel, meldt Jurgen Streppel dit weekend.

Armenteros wordt dit seizoen gehuurd van Anderlecht, waar de spits niet aan bod komt. De 24-jarige Zweed ligt nog even in België vast en daardoor is een definitieve transfer naar het niet al te vermogende Willem II niet waarschijnlijk. Een vertrek van de linkspoot, dit seizoen goed voor negen treffers, lijkt dan ook in de maak.

Willem II heeft echter ook goed nieuws: Bruno Andrade tekent waarschijnlijk een nieuw contract, dat hem tot de zomer van 2017 bij de huidige nummer tien van Nederland houdt. De Braziliaan maakte dit seizoen 4 doelpunten in 25 wedstrijden. Kostas Lamprou (23) staat eveneens op het punt om zich aan de club te verbinden.

Streppel hoopt daarnaast scorend vermogen aan te trekken. "De kansen krijgen we wel, maar het benutten ervan blijft voor ons een groot probleem. We zijn druk bezig om naar spelers te zoeken die ons aan meer doelpunten kunnen helpen. Dat is alleen niet makkelijk", aldus de coach tegen Voetbal International.