Bizar gerucht rond vertrek Klopp: Ik zou een relatie hebben met een spelersvrouw
"Dan was dat omdat ik een beetje dom ben"

Bizar gerucht rond vertrek Klopp: "Ik zou een relatie hebben met een spelersvrouw"

28-04-2015 07:44

Jürgen Klopp is bij Borussia Dortmund bezig aan zijn afscheidstournee. De trainer kondigde enkele weken geleden zijn vertrek aan en nu duikt een wel heel pikant verhaal over de mogelijke reden op. De getrouwde Klopp zou het hebben aangelegd met een vrouw van één van zijn spelers. 

Het was perswoordvoerder Sascha Fligge die Klopp maandag, een dag voor de belangrijke bekerwedstrijd tegen Bayern München, met het gerucht confronteerde. "Ik heb gehoord dat er geruchten de ronde doen dat ik thuis ben buitengevlogen omdat ik een relatie heb met een spelersvrouw, en daarom de club verlaat", antwoordde Klopp op de onverwachte vraag.

"Wel, die verhalen kunnen direct in de prullenbak", zei hij stellig. "Mijn vrouw heeft mij niet op straat gezet, ook al had ze misschien diverse malen daar een reden toe." Cynisch: "Maar dan was dat omdat ik een beetje dom ben, niet omdat ik iets heb met een andere vrouw." 

Perschef Fligge vond het nodig om de geruchten de wereld uit te helpen. "Het gerucht over Jürgens ontrouw is de voorbije dagen een eigen leven gaan leiden, maar het heeft 0,0 procent waarheidsgehalte. Voor de halve wereld er zijn mening over vormt, vonden wij het zinvol het bij deze uit de wereld te helpen", lichtte ze toe.