VP's Elftal van de Week: PSV en Feyenoord overvleugeld door kleinere clubs
Wie waren de besten tijdens de 32e speelronde?

VP's Elftal van de Week: PSV en Feyenoord overvleugeld door kleinere clubs

28-04-2015 15:00
3

De Eredivisie nadert zijn ontknoping en eigenlijk is het alleen nog in de onderste regionen een beetje spannend. De kleinere clubs die nog om de knikkers spelen domineren dan ook in VP's Elftal van de Week.

Bram Castro (Heracles Almelo)
Heracles verlengde zaterdag in Breda het abonnement op de Eredivisie met een jaar en dat was vooral te danken aan één man: Castro. De doelman hield zijn ploeg meer dan eens op de been.

Rick Karsdorp (Feyenoord)
Opgeleid als aanvallende middenvelder, maar doorgebroken als rechtsback. Karsdorp heeft zijn verdedigende zaakjes op orde en komt dus steeds vaker toe aan aanvallen. En dat gaat hem niet slecht af.

Wesley Hoedt (AZ)
Een omhaal zoals je die eigenlijk alleen van een getructe aanvaller zou verwachten. Schitterende goal, waarmee hij AZ op het juiste spoor zette in Enschede.

Eric Botteghin (FC Groningen)
Liet weer zien dat hij tot de beste verdedigers van de Eredivisie mag worden gerekend; Kazim-Richards zat in zijn achterzak. De panna in de tweede helft maakte het af.

Jetro Willems (PSV)
De constante factor achterin bij PSV. Swingde er weer een paar fijne voorzetten in. De scouts die aanwezig waren op Woudestein zullen zijn naam ongetwijfeld hebben onderstreept.

Mustafa Saymak (PEC Zwolle)
Koppelt hard werken aan een functionele techniek, snelheid en een zuivere pass. Was de beste middenvelder in Zwolle, met spelers als Klaassen en Bazoer tegenover zich.

Tjaronn Chery (FC Groningen)
'Die kleine bandiet', zoals Rutten hem zondagavond omschreef, deed het weer voor Groningen. Tilt de zwabberbal naar een heel nieuw niveau.

Bryan Linssen (Heracles Almelo)
De belangrijkste schakel in het Almelose resultaatvoetbal en dat werpt zijn vruchten af. Is de laatste weken geweldig op dreef en ook tegen NAC liet hij het weer zien.

Jesus Corona (FC Twente)
Was ondanks de nederlaag van Twente weer heel goed. Komt waarschijnlijk in beeld bij PSV als Depay naar een grote buitenlandse club vertrekt. Zondag liet hij zien waarom.

Sébastien Haller (FC Utrecht)
Het goudhaantje op de Domtoren. Liet tegen Go Ahead doelpunt nummer negen en tien aantekenen en is daarmee clubtopscorer van Utrecht. En dat terwijl hij zich pas in de winterstop meldde in Utrecht.

Michiel Kramer (ADO Den Haag)
Speelde weer niet heel goed en was weer de gevierde man. Fraser mag in zijn handjes knijpen, want zonder de spits was het dit seizoen wellicht anders afgelopen voor het inmiddels veilige ADO.