Centrale verdediger gelinkt aan Ajax: 'Hangt puur af van interesse die ze tonen'
"Uiteindelijk is het aan mij"

Centrale verdediger gelinkt aan Ajax: 'Hangt puur af van interesse die ze tonen'

28-04-2015 19:33
34

Ajax kan zaken doen met Rivaldo Coetzee. De centrale verdediger van Ajax Cape Town ziet een transfer naar Amsterdam wel zitten, zo laat hij weten aan het Zuid-Afrikaanse medium KickOff.com.

"Het hangt puur af van de interesse die Ajax in me toont. Uiteindelijk is het aan mij, ik moet elke wedstrijd zo goed mogelijk spelen en hopelijk krijg ik dan snel een aanbod", aldus Coetzee in een reactie. "Maar ik heb geen haast om een transfer te maken. Ajax ontwikkelt goede spelers hier en ik kan hier alleen nog maar beter worden."

"Ik ben blij hier en ik denk nog niet aan een vertrek. Het gaat natuurlijk ook alleen maar om geruchten. Ik heb nog geen plan gemaakt om elders aan de slag te gaan. Als een club uit een ander continent interesse toont, dan wordt het interessant. Maar ik ben ook blij hier. Ik focus me volledig op Ajax Cape Town."

De achttienjarige Coetzee maakt een goed seizoen door bij Ajax CT en mocht al in 22 wedstrijden starten namens de Zuid-Afrikaanse club. "Ik denk dat ik het goed heb gedaan. Ik heb mezelf ontwikkeld, heb geprobeerd om zoveel mogelijk te leren van de coaches hier en bij het nationale elftal. Alle credits gaan naar hen, zij hebben me geholpen beter te worden."