NAC loopt als rode draad door leven van aanvaller: Hoop dat het er ooit van komt
"Ben geen moeilijke jongen"

NAC loopt als rode draad door leven van aanvaller: "Hoop dat het er ooit van komt"

02-05-2015 12:57

Ralf Seuntjens, spits van Telstar, heeft NAC Breda dit seizoen het tegendeel bewezen. De aanvaller werd afgelopen zomer afgetest in Breda, maar hoopt ooit nog eens de kans te krijgen.

De 26-jarige Bredanaar en broer van NAC-spits Mats Seuntjens was tot dusver goed voor zeventien goals en twaalf assists. "Ik baal er enorm van dat het toen niet is doorgegaan", zegt hij tegen BN De Stem. "Als je uit de stad komt, moet het je ambitie zijn om voor NAC te spelen. Dat geldt zeker voor mij. Ik ging vroeger vaak kijken en ben twee jaar steward geweest op de B-Side. Dat was in de tijd dat NAC onder Maaskant Europees voetbal speelde. Een uitvloeisel van mijn stageopdracht voor school. Ik hoop dat het er ooit alsnog van gaat komen dat ik voor NAC mag spelen."

Met dertig doelpunten is NAC een van de minst scorende ploegen dit seizoen. Een doelpuntenmaker had de huidige nummer zestien van de Eredivisie makkelijk kunnen gebruiken. "Ik ben ervan overtuigd dat ik de Eredivisie aankan. Dat weet ik zeker. Als stormram zou ik best ergens willen tekenen. Ik heb er geen probleem mee om als tweede spits te worden gehaald als ik weet dat ik een kans krijg. Een moeilijke jongen ben ik niet, ik zal altijd mijn best doen en nooit zeuren."