PSV'er omcirkelt Champions League-data: Bij Ajax al twee keer op de bank
"Ook in mijn houding mag er wel iets veranderen"

PSV'er omcirkelt Champions League-data: "Bij Ajax al twee keer op de bank"

06-05-2015 17:29
2

Florian Jozefzoon gaat ervan uit dat hij ook na de zomer in Eindhoven voetbalt. Met PSV gaat hij volgend seizoen als kampioen de Champions League in.

Jozefzoon herstelt van een zware knieblessure en ligt er nog een aantal maanden uit. De wedstrijden in de Champions League zitten hoe dan ook al in zijn hoofd. "Maar heb geen datum op mijn rentree geplakt", citeert het Eindhovens Dagblad de aanvaller, die al eens mocht proeven aan het grote werk. "In de Champions League zat ik bij Ajax al twee keer op de bank."

Met PSV kroonde hij zich dit seizoen tot kampioen. Hoewel Jozefzoon niet veel speelde, had hij met een doelpunt tegen Ajax (1-3) en assist tegen Feyenoord (4-3) toch een redelijk aantal in de eerste titel sinds 2008. "Toch kan ik in totaliteit niet tevreden zijn over mijn eigen prestatie. Met name in de afronding moet het beter na mijn terugkeer."

"Op het veld moet ik mezelf verbeteren en ook in mijn houding mag er wel iets veranderen. Ik mag buiten het veld best iets brutaler worden. Daarmee bedoel ik dat ik beter voor mezelf op moet komen als ik voel dat een plek in de basis terecht is."