'Middenvelder is Manchester beu en bereikt persoonlijk akkoord met Italianen'
Hereniging met oude trainer?

'Middenvelder is Manchester beu en bereikt persoonlijk akkoord met Italianen'

12-05-2015 21:29

Het begint er steeds meer op te lijken dat Yaya Touré aan zijn laatste weken in dienst van Manchester City bezig is. Verhalen over een vertrek waren er al langer, dinsdag melden diverse Italiaanse bronnen dat de Ivoriaanse middenvelder persoonlijk akkoord is met Internazionale.

Corriere dello Sport bericht dat zaakwaarnemers van de 32-jarige Touré de afgelopen dagen om de tafel hebben gezeten met Inter en tot een akkoord zijn gekomen over een vierjarig contract. Opvallend genoeg zou de Afrikaan bereid zijn fors in te leveren om een overstap naar Milaan mogelijk te maken. Bij City verdient Touré acht miljoen euro per jaar, bij Internazionale wordt dat naar verluidt vijf miljoen euro.

Wedden

Meer odds

Overeenstemming tussen beide clubs is er overigens nog niet. Verwacht wordt dat de Italianen op korte termijn een bod van ongeveer vijftien miljoen euro gaan neerleggen in Manchester. Mocht Touré inderdaad naar Inter verkassen, dan wordt hij bij die club herenigd met trainer Roberto Mancini. De twee werkten eerder samen bij City.