'Feyenoord pakt door en wil scorende aanvaller, verdediger en vertrek routiniers'
Feyenoord druk bezig op transfermarkt

'Feyenoord pakt door en wil scorende aanvaller, verdediger en vertrek routiniers'

18-05-2015 07:51
2

Feyenoord is al druk bezig om de selectie voor aankomend seizoen vorm te geven. De club wist oudgediende Dirk Kuyt al te strikken voor een terugkeer, terwijl het nog steeds een scorende aanvaller wil binnenhalen. Maar er zullen meer mutaties plaatsvinden.

Het Algemeen Dagblad meldt namelijk dat Feyenoord ook een linksbenige centrumverdediger zoekt als tweede optie achter Terence Kongolo. Dat kan Joris Mathijsen worden, al lijkt Feyenoord de voorkeur te geven aan een jongere verdediger. Mitchell Dijks van Willem II, één van de beoogde aanwinsten, kan niet uit de voeten als centrale verdediger. Hij is koppend niet sterk. Dijks staat dan ook op de verlanglijst als linksback.

In de achterhoede lijkt Sven van Beek zeker van een basisplek, terwijl Khalid Boulahrouz moet uitkijken naar een andere club. Zijn plek wordt ingenomen door Wessel Dammers. Laatstgenoemde wordt de tweede keus achter Van Beek. Dammers was aanvankelijk aanvaller, is omgeturnd tot verdediger en is opgeleid bij Spirit, de club waar ook Stefan de Vrij zijn eerste stappen als voetballer zette.