Flirts tussen PSV en uitblinkende vleugelspeler: Pas daarna onderneem ik actie
"Geloof me, ik ben daar alleen nog maar geweest..."

Flirts tussen PSV en uitblinkende vleugelspeler: "Pas daarna onderneem ik actie"

23-05-2015 08:44
6

Sam Larsson zou in de verregaande belangstelling van PSV staan. De linksbuiten van sc Heerenveen maakt als aankoop van de Friezen een bijzonder goed seizoen door, maar is nu wat vermoeid. Toch wacht een verhitte confrontatie met Feyenoord in De Kuip. En hoe zit het precies met de interesse van PSV?

De flirts vanuit Eindhoven laten hem koud. "Geloof me, ik ben daar alleen nog maar geweest om te voetballen. Met PSV ben ik niet bezig en ik lees verder ook niets, niet in de krant en ook niet op internet. Ik concentreer me op de play-offwedstrijden, het liefst speel ik er nog drie. Pas daarna onderneem ik actie. Of niet", zegt Larsson in gesprek met Leeuwarder Courant.

Wedden

Meer odds

"Ik voel me hier comfortabel. Mijn trainers en medespelers geloven in me. Als voetballer is dat het beste wat je kan overkomen. En de rust in Heerenveen past bij mij. Ik ben een kalme jongen – soms zelfs wat lui – die niet vaak uitgaat. Ik ben nog steeds dezelfde Sam als toen ik hier kwam: ik blijf met beide benen op de grond staan."

Larsson is duidelijk. Maar zijn benen zijn moe. Toch zal Samba Sam alles geven voor Heerenveen, dat zondag in De Kuip een voorsprong mag verdedigen. "Het wordt mijn eerste wedstrijd in de Kuip. Ik heb gehoord dat het daar behoorlijk kan spoken. Ik beloof dat ik de laatste druppel energie uit mijn lijf zal persen om goed te spelen", aldus Larsson, die dus beschikt over een leeuwenhart.