'Succestrainer uit Nederland gaat strijd aan met Klopp om baan in Engeland'
Klopp ook gepolst door Engelse club

'Succestrainer uit Nederland gaat strijd aan met Klopp om baan in Engeland'

24-05-2015 13:17
3

Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen praat met een Engelse club. Naar verluidt gaat het om Brentford, een Championship-club, het tweede niveau in Engeland. Engelse media meldden zondag dat ook Jurgen Klopp, die vertrekt bij Borussia Dortmund, is gepolst.

Het lijkt hopen tegen beter weten in wat Brentford doet inzake Klopp, die ook in de belangstelling van Real Madrid zou staan. Bij Dijkhuizen maakt de club mogelijk een goede kans. De oefenmeester van Excelsior is opgevallen door zijn prestaties bij de Kralingers. Brentford zou de keuze voor een coach baseren op statistieken, zo meldt Dennis van Bergen van Voetbal International op Twitter.

En juist de statistieken van Dijkhuizen met Excelsior zouden prima zijn. Ferry de Haan, algemeen directeur van Excelsior, reageerde al tegenover FOX Sports: "Het klopt dat er geïnformeerd is door een Engelse club. We hebben daar met Marinus over gesproken. We hebben nog geen antwoord van hem, maar de kans is reëel dat Marinus vertrekt." Een naam van de geïnteresseerde club werd niet genoemd door De Haan.