Van Bronckhorst is duidelijk over 'belangrijke' Clasie: Ik wil dat hij blijft
"Het juiste moment zal hij zelf moeten bepalen"

Van Bronckhorst is duidelijk over 'belangrijke' Clasie: "Ik wil dat hij blijft"

25-05-2015 09:08
10

Jordy Clasie speelde zondagmiddag mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord. De middenvelder lijkt open te staan voor een buitenlands avontuur. Trainer Giovanni van Bronckhorst ziet een vertrek van de aanvoerder echter absoluut niet zitten.

"Ik wil dat hij blijft. Jordy is een heel belangrijke speler voor het team en voor de club", zegt Van Bronckhorst in gesprek met ANP. De voormalig voetballer is echter ook niet naïef. "Ik loop lang genoeg mee om te weten dat spelers met zulke kwaliteiten altijd in de belangstelling staan."

"Het juiste moment zal hij zelf moeten bepalen", vervolgt Van Bronckhorst zijn verhaal over de huidige aanvoerder van Feyenoord. "Toen ik als speler van Feyenoord naar Glasgow Rangers verhuisde, voelde ik aan alles dat ik die stap moest maken. Jordy zal naar zijn gevoel moeten luisteren, maar ik hoop dat hij voor Feyenoord behouden blijft."

Bij een vertrek van de 23-jarige Clasie, in het bezit van een contract tot de zomer van 2018, moet technisch directeur op zoek naar versterkingen. Feyenoord wil sowieso de transfermarkt op. Gio denkt niet dat het moeilijker geworden is om spelers naar Rotterdam te halen. "Ik denk niet dat er nu spelers bij Feyenoord weggaan of wegblijven, omdat we komend seizoen geen Europees voetbal spelen. Feyenoord is een mooie club, die nog veel meer te bieden heeft."