Friese sollicitatie voor Feyenoord: Ik zou er passen en sta er zeker voor open
"Als het aan mij ligt wel, maar ik moet realistisch zijn"

Friese sollicitatie voor Feyenoord: "Ik zou er passen en sta er zeker voor open"

29-05-2015 14:42
10

Joey van den Berg hoopt in de jonge herfst van zijn carrière nog eens de stap naar een club uit de traditionele top-drie te maken. Feyenoord geniet zijn voorkeur.

Van den Berg is dit seizoen één van de belangrijkste spelers van sc Heerenveen en hoopt stiekem dat zijn eindstation niet in Friesland staat. Een club uit de traditionele top-drie (Ajax, PSV en Feyenoord) ziet hij wel zitten.

"Als het aan mij ligt wel, maar ik moet realistisch zijn. Ik wil het en zou het niveau ook aankunnen, maar het is voor die clubs niet zo aantrekkelijk om mij te halen", vertelt Van den Berg aan FOX Sports. "Ik ben 29. Dan kiezen clubs liever voor iemand van 23 die nog beter en doorverkocht kan worden.

"Ik vind Feyenoord een mooie club", verklapt de middenvelder, die met Heerenveen nog in de race is voor een Europees ticket. "De passie die de supporters erin brengen... Ik zou er passen en sta er zeker voor open. Ik kan dromen en hopen, maar of het echt gaat gebeuren... Het is maar net of ze het risico willen nemen."