'Vijftien miljoen' voor 'Schreuder-aanhanger': Hij heeft het goed gezien
"Ik wil FC Twente ook zeker geen trap nageven"

'Vijftien miljoen' voor 'Schreuder-aanhanger': "Hij heeft het goed gezien"

30-05-2015 16:39

Quincy Promes is hot. Hij scoorde niet alleen tweemaal in het laatste competitieduel van zijn club Spartak Moskou, maar staat ook in de belangstelling van mooie clubs. En dat een jaar na zijn opmerkelijke transfer van FC Twente naar Spartak. Volgt hij Twente nog?

"Het is heel jammer wat er momenteel allemaal bij FC Twente gebeurt. Ik denk dat ik met mijn transfer de club nog goed heb geholpen. Ik ben niet voor weinig weggegaan", vertelt Promes, die naar verluidt vijftien miljoen euro kostte, in De Telegraaf.

"Ik wil FC Twente ook zeker geen trap nageven, want ze hebben het al moeilijk zat en ik heb mooie jaren gehad bij die club. Ik ben ze dankbaar en ik hoop dat ze snel uit de dip komen. De supporters verdienen beter dan dit", stelt de speler van Spartak.

Over Alfred Schreuder heeft Promes niks te klagen. "Schreuder heeft me op mijn huidige positie gezet. Na mijn terugkeer van Go Ahead Eagles was het plan dat ik bij FC Twente ook weer op het middenveld zou spelen. Ik kreeg nummer tien. Maar het middenveld was drukbezet en zo kwam ik rechts voorin terecht. In het begin geloofde ik er niet in, maar de trainer heeft het goed gezien", aldus Promes.