FC Twente heeft bevestigd dat ze van mij af willen en dat bevalt me prima
Verdediger wil weg

"FC Twente heeft bevestigd dat ze van mij af willen en dat bevalt me prima"

17-06-2015 17:19

Dat Andreas Bjelland voor een vertrek bij FC Twente staat, is de laatste maanden al vaak de revue gepasseerd. De Deense aanvoerder heeft nu eindelijk ook duidelijkheid gekregen van zijn Enschedese werkgever.

In een interview met Ekstra Bladet zegt de verdediger dat FC Twente kenbaar heeft gemaakt wat de club met hem wil doen. "FC Twente heeft bevestigd dat ze van mij af willen en dat bevalt me prima", zegt de Deen.

Wedden

Meer odds

Volgens het medium is één club zeer concreet voor Bjelland. Naar verluidt is dat het Engelse Brentford FC, waar Marinus Dijkhuizen de trainer is. De verdediger bekent noch ontkent de interesse. "Het is moeilijk om te zeggen wat een uitdaging voor mij is. Er is geen voorkeur voor een competitie, alleen het perspectief moet goed zijn."

De zaakwaarnemer van Bjelland, Michael Stensgaard, hoopt dat een transfer niet te lang uitblijft. "Hij heeft drie goede jaren bij Twente gehad en nu is het de laatste kans voor de club om geld aan hem te verdienen." Bjelland heeft nog een contract voor een jaar bij de eredivisionist.