Gepasseerde Ajacied allerminst blij: Ik durf er niks op te zeggen
"Het is nou eenmaal besloten, om de één of andere reden"

Gepasseerde Ajacied allerminst blij: "Ik durf er niks op te zeggen"

21-06-2015 12:48
7

Viktor Fischer heeft geen al te beste indruk achtergelaten op zijn coach bij Denemarken onder-21 en de rest van de voetbalwereld. De Ajacied was boos dat hij tegen Tsjechië onder-21 (2-1 winst) naar de kant werd gehaald en moest dat bekopen met een plek op de bank tegen de leeftijdsgenoten van Duitsland.

Fischer viel uiteindelijk na 72 minuten in voor Pione Sisto, maar kon het tij niet meer keren. Duitsland had al een 3-0 voorsprong bemachtigd. De reden waarom Fischer reserve was, laat zich wel raden. Al is Fischer er niet echt blij mee. "Het is nou eenmaal besloten, om de één of andere reden. Het moet natuurlijk ook ten opzichte van de rest", weet de Deen, die spreekt met Ekstrabladet.

Het besluit van Jess Thorup, de coach van de Denen, kwam wel aan. Fischer hoopt dinsdag tegen Servië vanaf het beginsignaal te spelen. "Ik weet niet of ik ga spelen, ik durf er niks op te zeggen", aldus de Ajacied. "Ik wil graag spelen, zoals elke voetballer. Ik weet hoe ik in elkaar zit, wat ik wil en wat ik denk. Ik hoef dan ook niet op te staan en te zeggen dat ik moet spelen. Ik respecteer het en sta er als het moet."