'Dikke transfersom gemoeid met transfer van Ramos naar United'
Flinke som met geld voor verdediger

'Dikke transfersom gemoeid met transfer van Ramos naar United'

22-06-2015 09:11
8

De geruchten over een transfer van Sergio Ramos naar Manchester United worden steeds heviger. De centrumverdediger voelt zich bij Real Madrid niet meer op zijn plek en kan voor 65 miljoen euro 'vluchten' naar United, waar hij een salaris van tien miljoen euro wil hebben.

The Independent meldt dat Real minimaal 65 miljoen euro wil vangen voor de 29-jarige Ramos - of een deal die op een gelijkwaardig bedrag neerkomt. Dat kan betekenen dat David De Gea de omgekeerde weg bewandelt en dat United nog geld bijlegt. Ook de geruchten over een transfer van De Gea naar de Madrilenen worden steeds hardnekkiger.

Volgens de krant is United-manager Louis van Gaal al langer op zoek naar defensieve versterking. Ramos zou als topverdediger perfect in dat plaatje passen. De Spanjaard heeft echter een gelimiteerde transfersom van 200 miljoen euro in zijn contract staan. In overleg kan dit bedrag dus worden teruggedrongen tot 65 miljoen euro. Ramos zou zijn carrière graag nieuw leven willen inblazen bij United. Zijn contract bij Real loopt tot medio 2017.