'Laagvlieger hoopt Eredivisie-smaakmakers te verleiden naar Primera Division'
De club eindigde vorig jaar op de zestiende plaats

'Laagvlieger hoopt Eredivisie-smaakmakers te verleiden naar Primera Division'

02-07-2015 16:41
1

Deportivo La Coruña hoopt aankomende zomer te kunnen shoppen in de Eredivisie. Volgens het Spaanse El Ideal Gallego zijn de Spanjaarden van plan om bij Ajax en FC Twente aan te kloppen. Anwar El Ghazi en Hakim Ziyech zouden namelijk hoog op het verlanglijstje staan van de club.

Het Spaanse medium denkt dat Deportiva La Coruña, dat vorig jaar op de zestiende plaats eindigde, de juiste kaarten in handen heeft. Of El Ghazi een overstap naar de Spaanse laagvlieger ziet zitten is nog maar de vraag. Onlangs verlengde de aanvaller zijn contract tot de zomer van 2019. Ajax is dus niet bereid hem zomaar te laten gaan.

Een andere gedadigde luistert naar de naam Ziyech, maar Twente krabbelt op financieel vlak langzaam overeind. "We hoeven niet uit financiële nood afstand te doen van belangrijke spelers als Hakim Ziyech, Jesus Corona, Felipe Gutierrez en Renato Tapia. We kunnen de hoofdprijs vragen, terwijl tot voor kort iedereen te koop was tegen elk aannemelijk bod", zei directeur Gerald van den Belt eerder op donderdag tegen De Telegraaf.