Mogelijke 'nieuwe' club Ibrahimovic: 'Er bestaat geen groter project dan dit'
"Club van wereldklasse"

Mogelijke 'nieuwe' club Ibrahimovic: 'Er bestaat geen groter project dan dit'

04-07-2015 16:50
2

Sinisa Mihajlovic werd vlak voor het weekend officieel gepresenteerd als de nieuwe trainer van AC Milan. De 46-jarige coach krijgt de loodzware opgave om Milan terug naar de top te brengen.

"We moeten groot denken. Dat zijn we verplicht bij een club als AC Milan. Er is op dit moment geen ambitieuzer en groter project dan AC Milan in Italië. Ik vind het geweldig om hier te werken. Dit is een club van wereldklasse", zegt de coach, die het na twee seizoenen voor gezien hield bij Sampdoria.

"De club heeft een paar lastige jaren beleefd. We moeten onze fans weer terugbetalen. Hard werken en het verleden achter ons laten. Ik weet zeker dat we komend seizoen grootse dingen neer kunnen zetten. We willen ieder duel winnen en gaan voor het hoogst haalbare. Vertrouwen terugkrijgen, daar gaat het om."

Om de weg omhoog in te slaan heeft Milan zich al flink geroerd op de transfermarkt. Zo werden Andrea Bertolacci (AS Roma), Luiz Adriano (Shaktar Donetsk) en Carlos Bacca (Sevilla) al naar San Siro gehaald. Ook Zlatan Ibrahimvoc staat hoog op het verlanglijstje.