'Eerste jaar bij PSV was niet zo goed, tweede jaar ging beter, derde jaar knallen'
"Ik ben zeker blij"

'Eerste jaar bij PSV was niet zo goed, tweede jaar ging beter, derde jaar knallen'

05-07-2015 11:12
3

Adam Maher wil dolgraag een topseizoen draaien met PSV. De middenvelder van de Eindhovenaren kende een moeilijke start na zijn transfer van AZ naar PSV, maar herpakte zich afgelopen seizoen. Hij heeft heel wat in gedachten voor zijn derde jaar.

"Ik ben zeker blij dat de voorbereiding weer is begonnen, het is lekker om weer te voetballen. Het draait allemaal weer ergens om en wij gaan natuurlijk weer voor het kampioenschap", liet Maher weten in gesprek met De Telegraaf TV. Voor zichzelf heeft Maher al diverse doelen opgesteld. "Ik wil meer beslissend zijn in wedstrijden en nog meer mijn stempel op het spel drukken", laat de vaardige middenvelder weten.

Na een moeilijke start liet Maher zich afgelopen seizoen van zijn goede kant zien. Hij speelde 31 competitiewedstrijden en scoorde zeven doelpunten. "Vorig jaar ging het inderdaad de betere kant op. Het eerste jaar was niet zo goed, het tweede jaar ging dus al beter en het derde jaar wordt knallen", klinken de duidelijke woorden van de PSV-middenvelder.