Franse 'cultheld' blij met nieuwe club: 'Gedrevenheid en intenties zijn prima'
'Was even wennen'

Franse 'cultheld' blij met nieuwe club: 'Gedrevenheid en intenties zijn prima'

05-07-2015 14:14

Edouard Duplan heeft zijn eerste week bij ADO Den Haag erop zitten. De spelmaker kwam transfervrij over van FC Utrecht en is in Den Haag druk bezig om zijn plekje te vinden.

"Ik heb het de eerste dagen echt naar mijn zin gehad. Het zijn stuk voor stuk goede jongens, al was het wel even wennen. Het was leuk om weer aan de bak te gaan. De eerste oefenwedstrijd (1-12 winst tegen Laakkwartier, red.) verliep ook goed. Als ploeg ging het prima. We hebben het goed gedaan, al word je soms te nonchalant. Dit is een prima begin. De uitslag zegt niet veel, maar de gedrevenheid en intenties waren prima. Dit moeten we vast zien te houden", zegt de Fransman, die in Utrecht als publiekslieveling gold, tegen Omroep West.

Het vertrek van Michiel Kramer en Mike van Duinen kwam niet als donderslag bij heldere hemel. "Het was te verwachten, het was geen grote verrassing. Maar we hebben er vertrouwen in dat de club de juiste spelers aantrekt. Als ploeg focussen we ons op de voorbereiding. Van onrust is geen sprake."