Ex-PSV-captain en Feyenoorder genieten in België: 'Dit overtreft werkelijk alles'
'Jullie zijn fantastisch'

Ex-PSV-captain en Feyenoorder genieten in België: 'Dit overtreft werkelijk alles'

06-07-2015 12:46

Ruud Vormer (oud-Roda JC en Feyenoord) en Timmy Simons (ex-PSV) staan tegenwoordig onder contract bij de Belgische topclub Club Brugge. Zondag hield de club haar jaarlijkse open dag.

Vormer werd jaren geleden met een helikopter naar De Kuip gebracht, een traditie van Feyenoord om nieuwe spelers te presenteren. "Maar dit doet zeker niet onder voor hetgeen wat ik bij Feyenoord heb gemaakt. Jullie zijn fantastisch", zei hij over de fans op de clubsite.

Simons, die jarenlang als aanvoerder van PSV fungeerde, had niets anders dan lof over voor de fans. "Ik Ik wil vooral onze supporters bedanken voor hun geweldige steun afgelopen seizoen. Jullie waren geweldig. We rekenen er op en we zijn er zeker van dat het komend seizoen niet anders zal zijn."

Hans Vanaken, die vroeger deel uitmaakte van de PSV-opleiding, genoot met volle teugen. "Ik wist dat de achterban van Club er eentje van een uitzonderlijk allooi is, maar wat ik vandaag een eerste keer mag meemaken, overtreft werkelijk alles. Zelfs regen, donder en bliksem krijgen die fantastische fans niet klein. Ongelooflijk

.