Vitesse-revelatie in de Premier League: Ben gewend om in volle stadions te spelen
Aanvaller maakt momenteel voorbereiding mee

Vitesse-revelatie in de Premier League: "Ben gewend om in volle stadions te spelen"

27-07-2015 11:08
2

Na anderhalf jaar in de leerschool te hebben gezeten bij Vitesse, bereidt Bertrand Traoré zich voor op een seizoen bij Chelsea. Momenteel maakt de aanvaller de voorbereiding mee bij de Engelsen in Montreal en trainer José Mourinho wil hem er graag bijhouden komend seizoen.

"Ik ben erg blij hier te zijn", zegt Traoré op de Chelsea-website. "Ik mag werken met een aantal van de beste spelers ter wereld en met één van de beste trainers. Ik doe mijn best op elke training. Het is fijn om support van de trainer te hebben, maar ik moet bewijzen dat ik het verdien om hier te zijn. Ik moet hard werken, mijn best doen en mijn kans grijpen."

Vorig jaar op Nieuwjaarsdag tekende Traoré voor Chelsea. Vervolgens werd hij meteen uitgeleend aan Vitesse. Het afgelopen seizoen was de aanvaller één van de belangrijkste spelers voor de Arnhemmers. "Ik denk dat mijn uitleenbeurt erg goed was. Ik heb veel geleerd. Ik heb even de tijd nodig gehad om me aan te passen in de eerste zes maanden, maar daarna ging het veel beter."

"Natuurlijk is Chelsea veel groter dan Vitesse, maar ik ben gewend om in volle stadions te spelen voor veel mensen. Ik hoop dat ik die ervaring kan gebruiken", besluit Traoré.