'Jongen van de club' ziet promovendus als springplank: Over twee jaar hogerop
Onlangs verlengde hij zijn contract tot medio 2018

'Jongen van de club' ziet promovendus als springplank: "Over twee jaar hogerop"

01-08-2015 15:05
3

Mitchell Paulissen promoveerde vorig seizoen met Roda JC naar de Eredivisie. Deze zomer verlengde de aanvallende middenvelder zijn contract tot medio 2018, maar of hij zijn verbintenis daadwerkelijk uitdient is nog maar de vraag.

"Ik heb niet echt een jaartal voor mezelf in gedachten. Het kan één jaar, het kan twee jaar zijn. Het zou mooi zijn als het binnen twee jaar kan, dan verdient Roda nog wat aan me. Als het na drie jaar is, ben ik helaas transfervrij", zegt de 22-jarige Paulissen, afkomstig uit de eigen jeugdopleiding, tegen L1.

Paulissen, die in de play-offs tegen NAC de winnende treffer maakte en zodoende voor een volksfeest zorgde, kan niet wachten om zijn visitekaartje af te geven in de Eredivisie. "Het voelt niet als druk. Het is gewoon een fijn gevoel dat ik het nu op een hoger podium kan laten zien. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en de stijgende lijn vast blijven houden."

De Jupiler League is verleden tijd. "Als je alleen al de uitwedstrijden vergelijkt dan heb je daar nu gewoon zin in. De stadions waar je in gaat spelen, de sfeer daar. Ook het stadion hier zal weer voller zitten. Het zat al vol vorig jaar, maar er zullen weer meer mensen zitten."