Twente-aanwinst scoort en smeert hem: Kom onmiddellijk terug als het rond is
Spits heeft voor rugnummer 99 gekozen

Twente-aanwinst scoort en smeert hem: "Kom onmiddellijk terug als het rond is"

03-08-2015 22:21
4

Michael Olaitan, de kersverse aanwinst van FC Twente, ontbreekt momenteel in Enschede. De aanvaller bevindt zich in zijn vaderland Nigeria, om daar het nodige papierwerk in orde te maken. 

"Ik ga nu terug naar Nigeria voor de benodigde werkvergunningen", aldus Olaitan zondag, kort na het oefenduel met Schalke 04 (1-1), tegenover RTV Oost. "Hopelijk gaat dat allemaal snel en dan vlieg ik weer terug naar Nederland. Ik hoop het. Ik kom onmiddellijk terug als het rond is."

De huurling van Olympiakos tekende bij zijn officieuze debuut in het shirt van de Tukkers direct voor zijn eerste treffer. Op aangeven van Hakim Ziyech tikte de lange Afrikaan van dichtbij binnen. "Wie het doelpunt maakt, is niet belangrijk. Maar ik ben natuurlijk wel blij met mijn treffer en het was belangrijk voor het resultaat. En ook voor mij", glunderde hij na afloop. 

De Twente-nieuweling heeft voor een opvallend rugnummer gekozen, zo werd maandag bekend. Hij gaat met 99 spelen in de Eredivisie. Het is volgens de Nigeriaan zijn geluksnummer.