'Kramer heeft akkoord met 'droomclub' Feyenoord, ADO raakt situatie beu'
Spits ligt nog één jaar vast bij ADO

'Kramer heeft akkoord met 'droomclub' Feyenoord, ADO raakt situatie beu'

05-08-2015 07:25
13

De transfersoap rond ADO Den Haag-spits Michiel Kramer nadert zijn ontknoping. Het Algemeen Dagblad weet dat de aanvaller dinsdag een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Feyenoord.

De Rotterdamse formatie zit al enige tijd achter Kramer aan. De speler zelf maakte de afgelopen weken van zijn hart geen moordkuil: Kramer is van jongs af aan al fan van Feyenoord, had zelfs enkele jaren een seizoenskaart in De Kuip en zou liever vandaag dan morgen zijn handtekening zetten onder een contract in Rotterdam-Zuid. 

Mogelijke sta in de weg is nu nog ADO Den Haag, dat vooralsnog géén akkoord heeft met Feyenoord. Kramer, die nog één jaar vast ligt bij de residentieclub, moet volgens ADO een miljoenenbedrag opleveren. Dat vinden de Rotterdammers op hun beurt te gortig. ADO is het gedraai en gekibbel van Feyenoord inmiddels aardig beu aan het raken. 

Toen Kramer twee weken terug op het punt stond zijn overstap naar de Verenigde Arabische Emiraten af te ronden, klopte ADO bij Feyenoord aan met de vraag of die club ook geïnteresseerd was. Algemeen directeur Jan-Willem Wigt kreeg toen nul op het rekest, schrijft het AD. 

Overigens meldde Kramer maandag, in het programma Afkicken TV, zélf nog dat er tot die dag geen persoonlijk contact was geweest tussen hem en de Rotterdamse club.