'Eredivisionist wil Boerrigter verlossen van uitzichtloze situatie bij Celtic'

'Eredivisionist wil Boerrigter verlossen van uitzichtloze situatie bij Celtic'

26-08-2015 07:46
12

Willem II blijft ondanks de komst van Lucas Andersen speuren naar versterking voor de aanval. De Tilburgers hebben een oogje op Derk Boerrigter, die onder contract staat bij het Schotse Celtic.

Op Celtic Park komt de oud-speler van Ajax echter niet aan spelen toe. Dat was het hele vorige seizoen al zo. Aanvankelijk raakte hij door blessureleed buiten beeld, maar eenmaal fit werd hij niet meer opgenomen in de selectie van The Bhoys.

Wedden

Meer odds

Willem II heeft volgens Voetbal International nadrukkelijke belangstelling om de linksbuiten naar de Eredivisie te halen. Zijn contract in Glasgow loopt nog tot de zomer van 2016, waardoor Willem II niet veel zal hoeven te betalen. Het hangt waarschijnlijk vooral af van de eisen van Boerrigter, die werd opgeleid door FC Twente en vervolgens voor Ajax, PEC Zwolle en RKC Waalwijk speelde. In 2013 vertrok hij naar Celtic.

Willem II wil de interesse bij monde van technisch manager Carlos Aalbers bevestigen noch ontkennen. De Tilburgers contracteerden Nick van der Velden en Andersen de afgelopen dagen al en hebben ook een oogje op Jody Lukoki, zo onthulde VoetbalPrimeur maandag.