Vilhena hinkt op twee gedachten: Dat een voorzitter zijn privévliegtuig pakt...

Vilhena hinkt op twee gedachten: "Dat een voorzitter zijn privévliegtuig pakt..."

27-08-2015 07:20
8

Tonny Vilhena staat voor een lastige keuze. De middenvelder van Feyenoord kan naar Sampdoria verkassen, maar liet aanvankelijk weten niet naar Italië te willen. De club wil hem echter bijzonder graag hebben en zet alles op alles om Vilhena te verleiden.

Massimo Ferrero, de voorzitter van Sampdoria, kwam zelfs hoogstpersoonlijk naar Rotterdam om een deal te maken. Met Feyenoord ligt er al een akkoord over de transfersom voor Vilhena, die zelf de komende dagen een keuze gaat maken, meldt het Algemeen Dagblad.

Vilhena heeft een bijrol bij Feyenoord, maar houdt er een grote droom op na: met Feyenoord de titel pakken. Wat echter veel belangrijker is en wellicht ook een rol speelt in zijn keuze: de levensbedreigende ziekte waartegen zijn moeder momenteel vecht. En daar komt nog een mooi aanbod van Samp bij.

Ferrero trof in Rotterdam vader Toy Vilhena en de zaakwaarnemers van Stellar Group. "Er komt zoveel op mijn zoon en ons gezin af. Dat valt niet mee. Sampdoria is duidelijk, wij krijgen nu de tijd om te bepalen wat wij gaan doen", aldus vader Toy in de krant.

"Tonny beslist, dat is duidelijk. Dat een voorzitter in een privévliegtuig even op en neer vliegt naar Nederland om hem over te halen, dat zegt iets. Maar Tonny denkt ook aan PSV-uit, waar hij zondag zo graag wil schitteren. Maar hij zal de knoop moeten doorhakken. En dat moet hij zelf doen", aldus Vilhena senior.