Faber neemt verlies en maakt statement: Willen alleen spelers die gefocust zijn

Faber neemt verlies en maakt statement: "Willen alleen spelers die gefocust zijn"

27-08-2015 19:01

NEC verwacht nog wat vuurwerk in de laatste dagen van de transfermarkt. Eerder deze week werden onder meer Marcel Ritzmaier en Joey Sleegers naar De Goffert gehaald. Trainer Ernest Faber rekent op het vertrek van aanvaller Anthony Limbombe, die er vrijdag in het duel met Willem II wederom niet bij is.

Vorige week was de flankspeler ook niet van de partij. Een transfer naar Leeds United is in de maak. "We willen spelers bij wie de aandacht volledig uitgaat naar NEC. Hij heeft de wens naar Engeland getransfereerd te worden. De komende uren en dagen zullen laten zien of dat gaat lukken. Het worden nog spannende dagen", zegt de keuzeheer tegen Omroep Gelderland. "

Faber is blij met Sleegers en Ritzmaier. "We zijn de bal te snel kwijt. Met deze jongens hopen we meer kansen te creeëren. Ritzmaier kan ook een organisatie bewaken. Dat kan een meerwaarde zijn. Sleegers is snel, creatief en ook beweeglijk."

Komend weekeinde wacht het duel met Willem II. "Wij zijn in staat onder de druk uit te voetballen. Gaan ook absoluut uit van balbezit, maar weten ook dat we goed kunnen verdedigen."