Diepe buiging voor Feyenoorder: Dat maakt dit gebaar alleen maar grootser

Diepe buiging voor Feyenoorder: "Dat maakt dit gebaar alleen maar grootser"

28-08-2015 20:51
1

Giovanni van Bronckhorst, trainer van Feyenoord, staat nog altijd voor een lastige keuze. De trainer ziet een roulatiesysteem tussen Colin Kazim-Richards en Michiel Kramer wel zitten. Oud-voetballer Geert den Ouden denkt er het zijne van.

"Ik hou van vastigheid. Maak een keuze als trainer, geef iemand vertrouwen. Negen van de tien keer heb je dezelfde elf spelers, dan heb je de grootste kans op succes", zegt Den Ouden in het praatprogramma FC Rijnmond.

"Vorig seizoen was er geen concurrent en was Feyenoord tevreden over Kazim, dan zou het gek zijn om nu te roepen dat hij er niks meer van kan. De enige reden waarom Van Bronckhorst langdurig voor Kazim zou gaan kiezen, is als hij veel goals gaat maken. Ik kijk vaak hoe een spits fungeert als aanspeelpunt en hoeveel goals hij maakt. Het is dit seizoen nog niet goed geweest, maar ik vind dat het spel van Feyenoord ook gewoon nog niet goed genoeg is."

Tonny Vilhena kon naar Sampdoria, maar verkocht de Italianen een 'nee'. "Ik begreep het eerst niet. Maar nu ik hoor dat zijn moeder erg ziek is, begrijp ik het volkomen. Een groots gebaar van die jongen. De kans is niet zo groot dat hij speeltijd krijgt bij Feyenoord, dus de kans op een grote transfer na dit seizoen is ook niet zo groot. Dat maakt dit gebaar nog grootser."